НОВИНИ
28.05.2021

Ліцейна родино, зі святом останнього дзвоника!

Ясний весняний день,

Омріяний, високий, –

За ним, жаданим, світле майбуття…

Так хочеться, щоб в мирі і любові…

Так хочеться! Хай збудеться мета.  

Тепло і радість... Сонячна година...

Усе довкіл співає і цвіте...

І ти - моє дитинство золоте - 

мій трепетний тоненький голосочок... прислухайся: останній наш дзвіночок...


20.05.2021

День вишиванки 2021

Ліцей вишиваний

Україна Шевченкова квітне, бо вишивана в неї душа. День вишиванки - це символ краси та національної ідентичності  українського народу.  Вишиванка - генетичний код нашого минулого, теперішнього й майбутнього. Це наша  Україна,  це наш  оберіг.

Усесвітній День вишиванки - 2021  присвячується українській родині та родоводу.  Наш ліцей - це родина, міцна, дружна,  яка має  30-річну історію. 

Шануймо українське: рід, родину, звичаї,  традиції  - бо ми  УКРАЇНЦІ!

15.04.2021

ЗМовники

13 квітня 2021 року ліцеїсти мали змоги долучитися до Лінгвістичного клубу  ЗМовники.  На зустрічі учасники обговорювали роль газети у сучасному суспільстві. Газета — це не просто пожовклі аркуші паперу, який читають лише старше покоління і люди, що хочуть замаскуватися. Газета — це джерело інформації, де безліч захопливих рубрик, інтригуючих заголовків, корисних порад, актуальних новин, цікавих інтерв'ю та важливих статей.

26.03.2021

ЗОЛОТИЙ СТЕФАН – 2021

Усім любителям кіно загальновідомі такі кінофестивалі як Каннський, Вінеційський, Німецький «Берлінале»… А в нашому ліцеї ми проводимо свій фестиваль короткометражного кіно «Золотий Стефан».

Тематика цьогорічного конкурсу – «Ми – автори свого життя».