Зустріч випускників

Випускники ліцею… Ми бачимо їхні обличчя на телеекранах, чуємо їхні голоси в ефірі… Журналісти, соціологи, юристи, адвокати, політологи, економісти... Сьогодні вони мали нагоду поринути у спогади, згадати юність, роки становлення, вибору життєвих доріг, щасливого ліцейного життя…

Зустріч, що відбулася, була теплою, невимушеною, змістовною. Випускники наголосили на унікальності ліцейного культурно–освітнього простору, атмосфера якого сприяла формуванню їхньої громадянської позиції, моральних чеснот, виробленню духовно-інтелектуальної шкали цінностей та високої культури спілкування.

Товариство випускників і сьогодні є активним учасником ліцейного життя. У виступах Ганни Довбах, директора з політики та партнерства МБФ «Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні»; Олени Шаблій, доктора філологічних наук;Максима Драбка, журналіста-міжнародника; Оксани Буньківської, редактора-координатора інформаційної служби телеканалу ICTV та інших суголосно звучало, що ліцей формує особистість, державницьку й суспільну позицію, і найголовніше – вчить працювати. Учнів, які виходять з Українського гуманітарного ліцею поважають, на них рівняються, і вони є лідерами. УГЛ – колиска майбутніх видатних людей.