Герої живуть поруч

Важка це праця - захищати мир! Багато чоловіків знаходяться у лавах збройних сил України. Вони залишили свої домівки, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Багато з них пішли на війну добровольцями. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її волю, золоті жита й мир. Нам є що захищати, нам є що берегти!

13 жовтня відбулася зустріч учнів 8- А класу з учасником бойових дій в зоні АТО А. В. Фатєєвим. Цікаві зворушливі розповіді про бої із сепаратистами, настрій військових та добровольців доніс молоді Анатолій Вікторович.

Його емоційна розповідь була наскрізь пронизана любов’ю до України, прагненням українських військових захищати рідну землю. Це людина сильної волі, міцного характеру, впевнений у собі, справжній патріот України.
 З глибоким сумом та болем в очах Анатолій Вікторович ділився спогадами про пережите за час, проведений в зоні АТО, життя на війні, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, солдатську єдність та братерство. Ретельно підбираючи слова, мужній воїн описував жахіття цієї нав’язаної нам війни. З тремтінням у голосі згадував своїх побратимів, які навічно залишилися лежати у донецькій землі.Говорив про військові будні зі сльозами на очах …

Слова подяки та шани прозвучали з вуст учнів воїнам АТО та учаснику зустрічі за їхню мужність, силу волі, витривалість.

 

Леся Нечипоренко,  вихователь 8-А класу


  Такі зустрічі залишають у молодих душах віру в краще майбутнє України  і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави; допоможуть ліцеїстам на прикладі воїнів АТО навчитися шанобливому ставленню до Батьківщини, а також зрозуміти, що Україна - єдина, неподільна й миролюбна держава та відчути гордість за наших захисників Вітчизни.

                    Леся Розумна,  Тарас   Дурбак ,  члени Батьківської  ради