Зростаємо в демократії

 

Дванадцятого жовтня  в ліцеї відбулося засідання Учнівського парламенту,   на яке були запрошені голова Студентського парламенту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Станіслав  Гречка та екс-голова, член Студентського парламенту  Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка Олег Кулик.
    Представляти та лобіювати інтереси учнівства перед широким загалом – складно та почесно. Олег та Станіслав поділилися з нами секретами управлінської  майстерності, розповіли про структуру  Парламенту та специфіку його роботи.

Станіслав Гречка  наголосив, що врядування дає можливість кожному парламентарю мати власну траєкторію становлення як громадянина України та здатність включатися в демократичні процеси,  що відбуваються зараз  в нашій  державі.

Під час засідання юні лідери  обговорили  актуальні питання щодо подальшої співпраці, зокрема, проведення спільних акцій, благодійної діяльності.

На мою думку, для Учнівського парламенту ця зустріч була дуже важливою, адже тепер кожен із нас буде чітко розуміти свою роль в громадсько-державній моделі управління  ліцеєм, і це допоможе створити нам справжню команду.

Маргарита Маляр,
член Учнівського парламенту