Засідання Учнівського парламенту

   Засідання Учнівського парламенту відбулося в Київській міській державній адміністрації в рамках програми розвитку парламентського врядування в ліцеї.
    Я вперше мав змогу брати участь у засіданні Учнівського парламенту, яке відбулося у такій державній установі.
   Нам провели докладну екскурсію, а потім ми пройшли в залу для дебатів, де відбулася зустріч з Андрієм Странніковим, депутатом Київради, членом Піклувальної ради ліцею, випускником.
   Під час зустрічі парламентарі обговорили різноманітні аспекти політичного, економічного життя столиці України.
   Мене зацікавило технічне оснащення депутатської зали, призначене для проведення бліц-голосувань. Емоційним було і відвідування зали, яка слугувала медпунктом для поранених під час Революції Гідності. Завдяки цій екскурсії, я дізнався для себе багато нового з дорослого життя.

 

Юрій Захарченко, ліцеїст  11 групи,
член Учнівського парламенту

 

Під час екскурсії в КМДА ліцеїсти мали виняткову можливість дізнатися про порядок роботи Київської міської ради, економічний стан та екологічну ситуацію в місті. Адже під час діалогу з випускником ліцею Странніковим Андрієм Миколайовичем, головою комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, в сесійній залі КМДА ліцеїсти, посидівши у кріслах депутатів, поставили безліч запитань  Андрію Миколайовичу щодо розвитку столиці України та зрозуміли роль менеджменту в сучасному суспільстві.

 

Любов Терещенко,  ліцеїстка 13 групи,
член Учнівського парламенту