Я – режисер, ти – сценарист, він у нас актор найкращий

 

У ліцеї відбулася особлива подія – 20-річчя щорічного кінофестивалю короткометражних фільмів «Золотий Стефан» одного з найпрестижніших конкурсів ліцею.

Цього року діти знімали рекламу Українського гуманітарного ліцею. Ні для кого з нас не секрет, що в наш час поняття реклама стало окремим видом мистецтва! Декілька місяців ліцеїсти працювали над своїм Стефаном: писали сценарій, підбирали акторів, монтували відео. Як результат   у кожного вийшла своя концепція реклами ліцею,  закладу, який ми любимо та цінуємо!

Церемонію нагородження  готували ліцеїсти 31 групи. Креативно, оригінально, весело: перегляд фільмів, творчі виступи, онлайн-голосування,  журі-профі, лотерея, урочисте нагородження, вдячна публіка (ліцеїсти, вчителі, випускники, батьки!).

Професійне журі (голова журі Сазоненко Г.С., наш директор, а отримати нагороду від Галини Стефанівни – це круто!) визначило  супернагороди: «Золотий Стефан» (22 група), «Срібний Стефан» (8-Б), «Бронзовий  Стефан» (23 група) та приз глядацьких симпатій (21 група), який було визначено шляхом живого голосування через телеграм-канал «Рупор Парламенту». Новацією цього року стали номінації «За найкращу чоловічу роль» (нагороджено ліцеїста 23 групи Микиту Басацького) та «За найкращу жіночу роль» (нагороду отримала вчитель математики Короб Любов Микитівна).

Ми любимо особливу атмосферу нашого закладу, його правила. «Золотий Стефан» –  це традиція нашого ліцею, унікальне явище, ми щиро вдячні всім, хто активно брав участь у створенні фільмів, за те, що підтримували нас упродовж вечора.

 

Софія  Бугрій,  ліцеїстка 31 групи

 

«Золотому Стефану» присвята…

Ось нарешті прийшов,

Ось нарешті прийшов час,

Скільки днів працював

Над роботою кожен з нас.

20 років тому,

Хто б тоді сказав,

Що колись шоу це

Збере повний зал?

Це Стефан,

Це Сте-фан,

Це Стефан

Це Сте-фан!!!

Кожен з нас тут актор,

Кожен з нас режисер,

Стефан  кожного з нас

За собою веде!

Ми живем на землі,

Де Довженко творив,

У нас купа ідей,

Мотивації й сил!

Пройде трохи часу,

І вже хтось із нас

В Украйні розпочне

Кіноренесанс!

 

Артем  Пушенко, ліцеїст 31 групи