Виставкова експозиція Олександра Дубовика

У Картинній галереї  ліцею проходить  виставка  Олександра Дубовика,  присвячена 85-річчю художника  – знакової  особистості сучасного мистецтва, одного  із 100  найвизначніших  художників Європи. Його творчість – ціла епоха в культурно-мистецькому  житті і 
вражає універсальністю. Він створює мозаїки, вітражі, килими, розписи, дизайн інтер’єрів та книжкову графіку. За останні роки О. Дубовик виконав розписи в каплиці у місті Берр-Лез-Альп поблизу Ніцци (Франція) та зробив великі вітражі Ново-Апостольської церкви у Києві. Роботи митця з успіхом експонуються в кращих музеях і галереях не лише в Україні, а й у багатьох європейських країнах та на Американському континенті. 

Ми раді, що Олександр Дубовик приязно відгукнувся на пропозицію, щоб свій ювілейний рік почати зі спілкування з ліцеїстами. Це третя виставка у нашій Картинній галереї, попередня відбулася на честь 80-річчя художника. В експозиції представлені роботи 70-х років та початку нашого століття, що показують розвиток постмодернізму в Україні. 

Переглянути експозиції >>>