Наприкінці 2019-го випускники ліцею - Дарина Кирилко (2008) та Владислав Шипоша (2007) ініціювали створення Спільноти випускників УГЛ, яка була б на постійному зв'язку з ліцеїстами. Практичні щотижневі допоможуть визначитися з вибором професійного шляху, а також сприятимуть соціальній комунікації.

 

   У березні яскрава, креативна Дарина Кирилко,  голова журі  конкурсу «Голос ліцею», координатор із комунікацій та партнерства в ІМВ КНУ імені Тараса Шевченка, учасник  «Голос країни»,   провела майстер-клас із вокалу. Дякуючи вміло підібраним прийомам та ефективним технікам,    Дарина мотивувала хлопців так, що вони  разом заспівали на святі в ліцейному хорі. Це так важливо, коли  вмієш передати часточку свого таланту іншому! Дякуємо Дарині за ініціативність та  небайдужість!   

 

 

   Дмитро Яровий,  випускник ліцею,   менеджер Департаменту публічної політики та врядування  Київської  школи економіки,  кандидат психологічних  наук,  висвітлив соцмережі  як соціально-політичний аспект спілкування, наголосивши,  що вони  впливають і на світову політику, і на відносини між державами, а також на інформаційно-психологічну безпеку суспільства.   Зустріч була корисною та спонукала ліцеїстів  до роздумів про  вплив  ЗМІ,  соцмереж  на розвиток суспільства.