Веб-сайт закладу – обличчя успіху

Інтернет Асоціація України у 2015 році виступила організатором 5-го Конкурсу на кращий веб-сайт закладу освіти за підтримки Міністерства освіти і науки України. Предметом конкурсу стало змістовне наповнення веб-сайтів навчальних закладів України, зручність їх використання, забезпечення участі всіх учасників навчального процесу у діяльності закладів освіти, послуги, що надаються на сайтах.

Кожний сайт оцінювався за показниками, згрупованими у такі категорії: контент, зручність, динаміка, дизайн та технічні показники. Організатори отримали 802 заявки на участь у конкурсі від освітніх закладів з усіх куточків України. До журі Конкурсу увійшли представники громадських та професійних об’єднань, які є членами Комітету ІнАУ з питань інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.  Церемонія нагородження призерів Конкурсу проходила за підтримки Міністерства освіти і науки України 25 березня 2015 року у залі колегії Міністерства освіти і науки України.

Офіційний сайт Українського гуманітарного ліцею КНУ ім. Тараса Шевченка став лауреатом конкурсу. Переможці також були відзначені  цінними призами від спонсорів Конкурсу та Грамотами Міністра освіти і науки України.

Вітаємо з перемогою!