Усі стежки юнацьких  наших літ ведуть сюди,  до рідного ліцею

У першу суботу лютого відбулася традиційна зустріч із випускниками ювілейних років. Зимового дня  на свято зібралася ліцейна  родина – випускники, учителі,  куратори  та вихованці закладу.

З вітальним словом до випускників звернулися директор ліцею, народний вчитель України, кандидат філологічних наук Г.С. Сазоненко та Генеральний директор директорату дошкільної та шкільної освіти МОН України, куратор історичної  групи 1993 року випуску А.О. Осмоловський.  

Галина Стефанівна, привітавши випускників, сказала: «Освіта – це Мрія, це Віра в Дитину… її Індивідуальність, її Талант. Це наші учні, випускники – цікаві, творчі, з якими можна дискутувати, сперечатись. Сьогодні гордістю наповнюється серце, бо до ліцею прийшли ті, що закінчили заклад 10, 20 і 25 років потому. Це наші випускники гідно примножують лави української інтелектуальної, культурно-мистецької, державно-політичної еліти, якими пишається не лише наш ліцей, але й Україна».

Кожен із випускників отримав нагоду розповісти про себе, а інтерактивний діалог із ліцеїстами надав можливість згадати  епізоди ліцейного життя – першого кохання, курйозів під час уроку або перерви, походів із друзями, екскурсій,  репетицій, змагань.

Відгуки випускників

 «Дякую за світоглядні основи, уміння працювати над собою, самовдосконалюватися. Бажаю ліцею талановитих учнів і мудрих учителів»

Тетяна Хуторна (Видайчук), випуск 1993 року

 

«Я повертаюсь у Ліцей частенько. І для мене він досі місце, куди приходити хочеться, і де я хочу ділитися, щоб бути корисним сучасним ліцеїстам… Бо у своїй роботі, у різних проектах завжди, коли зустрічаю колишніх ліцеїстів, – це якийсь «сімейний» зв’язок, це ніби одна команда…»

Олексій Ананов, випуск 1998 року

 

«Рідний ліцей… Люблю, ціную, завжди пам’ятаю. А коли повертаюся, то таке відчуття, що досі навчаюся. Щастя і процвітання ліцею. Міцного здоров’я, витримки та визнання любим учителям. Дякую за науку!»

Ольга Германова, випуск 1998 року

 

«Любов до української мови, повага до своїх коренів та   самоусвідомлення – це те, що заклав в мені Ліцей з перших днів навчання. Безмежно вдячна за те відчуття родини, яке подарував мені викладацький колектив. Бажаю успіхів у вихованні еліти нації!»

Анастасія Єзерська, випуск 2007 року

 

 «Колись я була щаслива стати ліцеїсткою, а зараз намагаюся завжди нею лишатися. Дякую Українському гуманітарному ліцею, що навчив розуміти і цінувати традиції, любити усе українське, що абсолютно змінив мене і подарував друзів. Ніколи не забуду…»

Анна Некрасова, випуск 2016 року

 

«Я дякую ліцею і всім вчителям за турботу і доброту, які відчуваються й після випуску! Хай атмосфера дружби та взаємоповаги завжди панує в рідному ліцеї. Довгих літ процвітання Українському гуманітарному ліцею та всім тим, хто  підтримує його дух!»

Анна Коваленко, випуск 2016 року