Нестандартним для ліцеїстів  24  (юридичної) групи став урок правознавства, який проводили Заслужений учитель України  Назаров Володимир Вікторович та  Шипоша Владислав Миколайович,  випускник ліцею,  професійний адвокат.
   Робота адвоката є відповідальною й складною, але попиту на неї з кожним роком стає все більше, тому поспілкуватися зі справжнім фахівцем у цій галузі було не тільки цікаво, а ще й дуже корисно. Напевно, і доби не вистачило б, щоб розкрити всі нюанси цієї професії! Пан Владислав розповів про особливості своєї діяльності та важливість гарної правової освіти у становленні майбутнього фахівця. Свої міркування  він підтверджував цікавими судовими справами, в яких сам брав участь, тому розповідь вийшла не лише інформативною, а ще й доволі змістовною. Не оминув Владислав Миколайович і ліцейне життя, і навчання в університеті, і діяльність в адміністративному суді та юридичній компанії. Цікаво, пізнавально, корисно.
   Урешті-решт, можна додати, що цей досвід серйозно вплинув на всіх ліцеїстів 24 (юридичної) групи, ми не тільки розширили свої кордони знань, а ще й змогли обмінятися думками зі справжнім адвокатом. Ця зустріч запам’ятається кожному з нас надовго! Ліцеїсти  виявили бажання ще  зустрітися з адвокатом і домовилися, що виберемо тему для спілкування.

 

Єгор Ткачук, Анастасія Богачова,
 ліцеїсти 24  (юридичної) групи