11 травня  2018 року відбувся урочистий прийом переможців ІV етапу Всеукраїнських олімпіад із навчальних дисциплін, ІІІ етапу  Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, Всеукраїнського конкурсу відеороликів  «Моя основна космічна мрія» та їх учителів: Олександра Юрійовича Богданова,  Надії Валеріївни Майбогіної, Тетяни Григорівни Шеремет, Олександра  Анатолійовича  Худобця,  Аліси Анатоліївни Жук  –  у кабінеті директора нашого ліцею Галини Стефанівни Сазоненко.  

Ліцеїсти: Марія Сокульська, Алла Вітенко, Максим Венгер, Валерія Перкальова та я, Вероніка  Криломака,  –  розповідали про свої враження від участі в інтелектуальних  змаганнях, ділилися секретами успіху.

Для когось перемога – це стиль життя, для інших – результат, але всі погоджуються, що неможливо досягти успіху без щоденної праці над собою та бажання перемоги. Важливими є також підтримка учителів та батьків, адже так необхідно знати, що твоєї перемоги з нетерпінням чекають та радіють їй.

Галина Стефанівна поділилася з нами своїм досвідом вчителя та науковця, побажала наснаги, подальшого успіху й  перемог.  «Ви демонструєте Україні, що наші ліцеїсти – надзвичайно талановиті та інтелектуально потужні.  Україна вас цінує й чекає реалізації величезного потенціалу, який ви маєте», - наголосила директор.

Галина Стефанівна порадила нам:

  • Ніколи не здаватися: «Не буває легкого шляху до перемоги, але там, де є мета, не варто помічати перешкод»;
  • Вимагати дотримання своїх прав: «Я пам’ятаю свій вступ до медичного училища. За екзамен з хімії отримала «добре», однак не здалася й пересклала іспит на «відмінно». 
  • Пам’ятати про підтримку: «За Вами стоїть ліцей. Це вчителі та ліцеїсти, які завжди підтримають та допоможуть»

 

 Вероніка Криломака, переможець ІV етапу

 Всеукраїнської  олімпіади