День Святого Миколая 

19 грудня на Святого Миколая з великим нетерпінням чекають усі діти, бо Миколай  приносить подарунки, дарує радість, надію…

Цей зимовий день в Українському гуманітарному ліцеї був сповнений дивами: до ліцею традиційно завітав гість – голова Всеукраїнського благодійного фонду «Соборність» Степан  Брацюнь. «Миколайчики» у вигляді стипендій та  подарунків отримали 5 ліцеїстів.

Але дива на цьому не завершилися, бо Святий Миколай разом із ліцеїстами 8-Б класу помандрував у дитячий садочок №591 до дітей з обмеженою руховою діяльністю. Дарувати радість іншим – то велике щастя. Малеча мала змогу переглянути виставу «Ой хто, хто Миколая любить...» у виконанні ліцеїстів. Мабуть, саме любов до дітей привабила доброго сивобородого чудотворця, бо від Благодійного фонду «Національна еліта» всі 114 вихованців садочку отримали цінні подарунки та солодощі, а також м’які іграшки-мавпочки  – символ Нового 2016 року від члена батьківського комітету 8-Б класу Олени Сербіної.

Отримувати подарунки – це приємно,  але  дарувати   їх ще приємніше,  адже віддавати  – це вищий порух душі, милосердя.  Діти та вчителі виявили власну небайдужість і стали учасниками акції «Від серця до серця», зініційованою Надією Майбогіною, вчителем ліцею. Мета акції – підготовка особистих подарунків та написання адресних  листів 87 дітям-сиротам Щорської загальноосвітньої школи-інтернату Чернігівської області. 

Любов до дітей, милість та доброчинність – це те, що  об’єднує ліцейну родину.

Перегляд світлин свята>>>