"Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності", 12-18 грудня 2022 р.
 
НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ ТРЕНІНГ В ЛІЦЕЇ 15.12.2022.

 

Лікарі навчально-тренінгового центру КНП "Перинатальний центр м. Києва" (вул. Предславинська, 9) в особі його директора Вікторії Білої звернулися до нас з пропозицією провести в рамках "Тижня знань з основ безпеки життєдіяльності" в ЗЗСО Печерського району (12-18 грудня 2022 р.) низку заходів, покликаних сприяти набуттю необхідних під час воєнного стану в Україні знань і вмінь у педагогів та учнів Ліцею.

Матеріали, розроблені Міжнародним медичним корпусом спільно з Гарвардською гуманітарною ініціативою під координацією Американської колегії хірургів, Національної асоціації екстрених медичних техніків та Всесвітньої організації охорони здоров'я були продемонстровані фаховою командою лікарів і тренерів Центру 15 грудня 2022 р. в актовій залі УГЛ.


Дякуємо за організацію та проведення тренінгу заступнику директора з якості та безпеки медичної діяльності Перинатального центру м. Києва, кандидату медичних наук, лікарю вищої категорії Лесі Володимирівні, кандидату медичних наук, лікарю вищої категорії Демченко Ользі Миколаївні, лікарю вищої категорії Горбатко Олександру Івановичу, лікарю акушеру-гінекологу Коваленко Ліні Олександрівні.

А також професійній команді піар-агенції "Be my media" - її власниці та директору Ірині Цициліній і фотохудожнику Олексію Анхімову.