Традиції ліцею

12-14 березня в Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася  головна подія освітньої галузі – Шоста Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти – 2015», організаторами  якої виступили  Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України та  компанія «Виставковий Світ».  Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, змістовністю науково-практичної та ділової програми з найбільш важливих та актуальних питань галузі освіти, чисельністю учасників усіх ланок освіти й кількістю відвідувачів визнана найбільш рейтинговою та широкомасштабною в Україні.

Традиційно адміністрація Українського гуманітарного ліцею  представила у рамках участі у виставці презентаційну експозицію, наукову роботу у конкурсі з тематичної номінації «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у навчальну, наукову та управлінську діяльність навчального закладу» та провела семінар  «Єдиний інформаційний простір як складова акмеологічної педагогічної системи». На семінарі обговорювалися актуальні проблеми реформи освітянської галузі, ІКТ стратегії у розвитку навчального закладу, шляхи інтеграції до міжнародного  освітнього простору.

За результатами участі у виставці Український гуманітарний ліцей нагороджено Золотою медаллю, директора ліцею Г.С. Сазоненко відзначено «Почесною грамотою за системну інноваційну діяльність», а  учасники семінару О.Я. Осадча, О.А. Худобець, К.І. Ворожбянова одержали сертифікати. Це вже десята, ювілейна, золота нагорода Українського гуманітарного ліцею.

Так тримати!!!