Міністерство освіти і науки України, Національна академія педагогічних наук України і компанія «Виставковий Світ» 18-20 березня провели П’яту Міжнародну виставку "Сучасні заклади освіти- 2014".

Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» за своїм фаховим і науковим рівнем, поставленими на розгляд проблемами пріоритетного розвитку галузі освіти, чисельністю учасників та відвідувачів визнана громадськістю, педагогічними колективами, школярами та студентами найбільш фаховою, рейтинговою та широкомасштабною освітянською виставкою в Україні, про що свідчать, як численні позитивні відгуки учасників та відвідувачів, так і конкретні факти.

Виставка «Сучасні заклади освіти» - це найбільший освітянський форум, що включає, окрім самої експозиції, конференції, круглі столи, семінари, покликані забезпечити найбільш повний обмін інформацією, навичками та досвідом між провідними фахівцями з різних країн. Взаємодії, що формуються в результаті проведення заходу, сприяють розвитку галузі в цілому. Крім того, на одному майданчику збираються фахівці, експерти, представники державних структур, профільних асоціацій, компаній-виробників і, нарешті, школярі та їх батьки, студенти - всі вони мають унікальну можливість познайомитися і особисто поспілкуватися в неформальній ісприятливій для спілкування атмосфері виставки.

Український гуманітарний ліцей  - постійний учасник освітянських виставок та переможець конкурсів наукових робіт. 18 березня ліцей нагороджено Золотою медаллю  у номінації   «Інновації у діяльності навчального закладу «Школа-новатор»: проект «Концепція авторської школи   Ганни Сазоненко».

Круглий стіл,  проведений  у рамках виставки представниками педагогічного колективу,  надав можливість колегам-освітянам та  науковцям ознайомитися з досвідом становлення авторської школи - акмеологічного закладу Ганни Сазоненко.

Урочисте відкриття виставки

 

Експозиція ліцею

Учасники Круглого столу: Олена Іващенко, заступник директора з науково-методичної роботи;

Яків Гольденберг, учитель історії, заслужений учитель України; Олександр Худобець, учитель історії, заслужений учитель України; Віталій Приступа, учитель англійської мови, кандидат педагогічних наук.