Ми - науковці

З 24 по 27 березня 2014 року на економічному факультеті КНУ ім. Тараса Шевченка була проведена ХІI Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених  «Шевченківська весна-2014: Економіка».

Цього року у конференції взяли участь молоді науковці з 11країн світу, у тому числі студенти з Іспанії, Словаччини, Грузії, Молдови, Росії та Чорногорії. Серед них– ліцеїстки 33 економічної групи Шуткевич Юлія (виступ «Дослідження критеріїв визначення інвестиційного клімату») та Адрова Анастасія (виступ «Дослідження динаміки показників безробіття молоді в Україні за 2008-2013 рр.»).

На секційних засіданнях, модераторами яких були досвідчені доценти та професори факультету, молоді науковці обговорювали важливі проблеми сучасної української та світової економіки, пропонували шляхи їх вирішення. За підсумками проведення секцій було визначено найкращі доповіді, вручено сертифікати учасників, в тому числі і нашим юним економістам, які завдячують високим рівнем підготовки вчителю економіки ліцею О.Т. Павлишак.