Посвята в ліцеїсти

Сонячна  вереснева  днина. У затишному  дворику зібралися в родинному колі  вчителі та почесні ліцеїсти,  учні та батьки,  випускники.

Щороку ліцей гостинно зустрічає    обдаровану юнь,  щоб вона стала частинкою унікальної ліцейної родини і з гідністю несла  почесне звання «Ліцеїст».

Свято відкрила директор ліцею, кандидат педагогічних наук, Народний учитель України Г.С. Сазоненко.  У привітанні Галина Стефанівна подякувала ліцеїстам, які вибороли першість у міжнародних та всеукраїнських олімпіадах,  конкурсах;  пораділа за успіхи випускників, які за результатами ЗНО перші в Києві та другі в Україні,  та сказала: «Вірю в наших  дітей, дітей України. Хочу, щоб кожна дитина досягала вершин у розвитку духовності, людськості».

Як добра батьківська порада прозвучали й виступи Віце-прем’єр-міністра – Міністра культури України В’ячеслава Кириленка та  Міністра соціальної політики України Павла Розенка. А також  із початком навчального року ліцейну родину привітали почесні гості: голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук; проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного університету імені  Тараса Шевченка,  професор Володимир Бугров; доктор юридичних наук, професор, заслужений юрист України Василь Костицький

Національна символіка, розмаїття вишиванок,  українська пісня – гімн незалежності та свободиусе це створило  урочистий, святковий настрій.

Заступник директора з виховної роботи Н.В. Нестеренко



Дякуємо Вам за щирість й теплоту сердець.
Світлини переглядаємо за посиланням 
https://sites.google.com/site/uhledu/fotogalerea