НОВИНИ
18.11.2017

«Будинок «Слово»»

15 листопада ліцеїстам  випала унікальна можливість побувати на прем’єрі документального  кінофільму нашого випускника Тараса Томенка.

13.11.2017

Українська мова – наша зброя у боротьбі з агресором

Цього року День української мови та писемності в Українському гуманітарному ліцеї КНУ імені Тараса Шевченка відбувався під девізом: «Українська мова – наша зброя у боротьбі з агресором».

09.11.2017

XVII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності

Радіодиктант національної єдності традиційно відбудеться у День української писемності та мови – 9-го листопада і звучатиме на Першому каналі Українського радіо. Текст звучатиме о 12.30. Девіз цьогорічного радіодиктанту – "Нас багато. Ми різні. Але нас об’єднує спільна мета". Запрошуємо усіх охочих долучитися і написати диктант.

07.11.2017

Педагогічна рада «Професійна компетентність учителя-акмеолога як чинник становлення і розвитку життєво компетентної особистості випускника ліцею»

6 листопада відбулася педагогічна рада «Професійна компетентність учителя-акмеолога як чинник становлення і розвитку життєво компетентної особистості випускника ліцею».

06.11.2017

Війна в зоні АТО – через об’єктив фотокамери

У Картинній галереї ліцею відбулося відкриття особливої виставки PROMKA. Це фотопроект про події на промзоні містечка Авдіївки (Донеччина) та його захисників.