НОВИНИ
05.10.2023

Всесвітній день учителя

Щорічно Всесвітній день учителя відзначається 5 жовтня на честь педагогів у всьому світі.
Бути вчителем – це унікальна можливість зробити трансформаційний і тривалий вплив на життя інших, зробити внесок у формування сталого майбутнього.
Легко працювати, де цінують Учителя не лише на професійне свято! Дякуємо ліцейній родині за підтримку, мотивування, любов, яка є взаємною!


04.10.2023

Тематичний тиждень «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення»

Сьогодні ліцейна родина завдяки підтримці Міністерство культури та інформаційної політики України, Державного підприємства «Центр захисту інформаційного простору України» мали унікальну можливість зустрітися із одним з наших Героїв та бути на презентації фільму «Як починалася війна. Хроніки, свідки» від Олени Жемчугової, координаторки проєкту.

Потім був виступ Героя України Володимира Жемчугова - активного учасника руху опору проти російської окупації на Луганщині, а сьогодні – ініціатора та організатора волонтерських заходів в Україні та за кордоном.

03.10.2023

Уроки доброти

Ліцейна родина долучилися до благодійної акції "М'які спогади", яку ініціювали та підтримали Управління освіти та інноваційного розвитку Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, Палац дітей та юнацтва Печерського району, благодійний фонд "Єдність Жінок".

01.10.2023

День захисників і захисниць України

Сьогодні, на Покрову, у День захисників і захисниць України, ліцейна родина вітає випускників, батьків, учителів, які захищають нашу державу, дарують нам можливість жити, навчатись, кохати, творити під вільним українським небом.
О 9-00 разом з усією Україною доєднуємося до Хвилини шани. Хвилини мовчання. Та вічності памʼяті про всіх полеглих захисників і захисниць.
Схиляємо голову і вшановуємо наших випускників, які загинули, захищаючи Україну - Євгена Шаяна, Костянтина Семчинського, Іллю Чернілевського.

Честь і Слава Героям!

Постери Нікіта Тітов

22.09.2023

Міжнародний день миру

Щороку 21 вересня у всьому світі відзначається Міжнародний день миру. 
Для ліцеїстів мир – це бажання нашої Перемоги, помножене на віру в майбутнє України, її нескореність та незламність. Ці тези були наскрізними лініями активностей, які проходили у ліцеї.