НОВИНИ
11.01.2018

У столиці запроваджуються запобіжні профілактичні заходи з недопущення епідемії кору

Для недопущення погіршення епідеміологічної ситуації із захворюваності на кір у столиці запроваджуються запобіжні профілактичні та протиепідемічні заходи. Таке рішення було прийнято за результатами засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час брифінгу.

22.12.2017

Свято Нового Року та Різдва Христового

Шановна ліцейна родино! Свято Нового Року  та  Різдва Христового дарує ніжне тепло любові і надії. Здоров’я,  добра,  щирості й милосердя навколо, любові і щастя! Справедливості і свободи! А ще – сили і віри, що добро переможе!
Хай вбереже Вас Бог від негараздів життя, а Різдвяна Зоря обдарує добрим настроєм, впевненістю та вірою в майбутнє. З Новим Роком та Різдвом Христовим!

22.12.2017

Три бажання Святого Миколая

22 грудня 2017 року в  ліцеї відбулося феєричне свято - Новорічний  КВК  «Три бажання  Святого Миколая».

21.12.2017

Космічна мрія

 20 грудня 2017  року в Бізнес-конференц-холі INVERIA відбулося нагородженням переможців конкурсу «Моя основна космічна мрія». За підсумками конкурсу перемогу здобули наші ліцеїсти  Валерія Перкальова та Кирил Кущенко.

20.12.2017

Мистецький світ ліцейної родини

У грудні місяці в ліцеї по-справжньому вирує життя. Саме у ці передноворічні дні  відбулася унікальна подія  - відкриття виставки дитячої творчості «Мистецький світ ліцейної родини». Традиційно свої картини представили талановиті ліцеїсти.