НОВИНИ
02.03.2018

Про призупинення освітнього процесу

Відповідно до наказів Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) №149 від 01.03.2018 та №159 від 02.03.2018 "Про призупинення освітнього процесу в закладах середньої загальної освіти" навчальні заняття 2, 3, 5, 6, та 7 березня 2018 року призупиняються. Дату відновлення занять буде повідомлено додатково (слідкуйте за новинами на сайті).

                                                                                      

20.02.2018

Вічна пам'ять героям Небесної Сотні!

Сьогодні, 20 лютого, у ліцеї вшановували пам'ять героїв Небесної Сотні. Проникливі поезії, майданівська хроніка,  мелодійна  українська пісня у виконанні ліцейного гурту,  а також відео про події, які відбувалися за лічені сотні метрів від нашого ліцею, нікого не залишили байдужими.

14.02.2018

Світ української ікони

Педагогічний, учнівський  колективи Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка щиро дякує за сприяння в організації та проведенні безкоштовної екскурсії «Світ української ікони» в Національному Києво-Печерському історико-культурному заповіднику куратору виставкових проектів Моторжиній Марії Юріївні та екскурсоводу Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника Шульц Ірині Василівні.

12.02.2018

Зустріч ліцеїстів з поетесою Тетяною Майданович

Ліцеїсти та учителі кафедри української філології радо зустрічали в стінах ліцею поетесу Тетяну Майданович та автора й виконавця пісень Юрія Полякова з презентацією збірки «Небо над Україною».