НОВИНИ
17.05.2018

Бенефіс театральної студії ліцею «Мельпомена»

Прем’єра вистави ліцейного театру «Мельпомена»  – це завжди свято – чи це водевіль, чи комедія, чи драма… Цього року наші ліцейні актори під керівництвом режисерів та керівників Л.Г.Василенко та С.Д.Легін, музичного керівника О.Й.Кучер презентували виставу «Alea jacta est» («Жереб кинуто») за п’єсами Ю.Грушуса «Любов, джаз і чорт» та Г.Міллера «Жорстока гра».

14.05.2018

Урочистий прийом у директора

11 травня  2018 року відбувся урочистий прийом переможців ІV етапу Всеукраїнських олімпіад із навчальних дисциплін, ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, Всеукраїнського конкурсу відеороликів  «Моя основна космічна мрія» та їх учителів.

08.05.2018

День Пам’яті та Примирення

     У День пам'яті та примирення  ліцейна родина  зібралися в актовій залі вшанувати пам’ять  тих, хто боровся  та бореться за мирне небо.  Кожному є що розповісти, бо немає  байдужих в Україні  до людського горя і до долі  своєї  країни.

26.04.2018

Презентація книги "Культ предків"

Звичай, традиція, пам'ять… Це ті цінності, які роблять народ невмирущим…Звичаї зникають, бо люди більше цінують чуже, а не своє…

Саме про силу національної традиції, невмирущість народної культури, вічність роду і народу йшлося на презентації книги «Культ предків» Н.Фіцич, відомої телеведучої, журналістки, авторки передач «Майстер-клас із Наталкою Фіцич», «Про Образ», випускницею нашого ліцею.

10.04.2018

Зустріч з директором Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка

5 квітня ліцеїсти мали можливість зустрітися з Валерієм Володимировичем Копійкою – директором Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка, професором, доктором політичних наук.