НОВИНИ
13.12.2018

Андрію, Андрію, конопельку сію,...

  Наш заклад шанує національні традиції.

 13 грудня 2018 року ліцеїсти проводили обряд кусання калити на свято Андрія Первозванного – одне з найбільш шанованих молодіжних свят наших українців.

10.12.2018

Творча зустріч

Унікальна та неповторна зустріч відбулася в нашому ліцеї з прозаїком, письменницею, кіносценаристом Ірен Роздобудько та поетом, бардом Ігорем Жуком.

04.12.2018

Витоки незалежності України

3 грудня 2018 року з нагоди доленосного дня в історії України – Всеукраїнського Референдуму 1991 року – відбулася щорічна зустріч-діалог із Першим Президентом незалежної України, головою Піклувальної Ради нашого ліцею, освіченою та дуже мудрою людиною – Леонідом Макаровичем Кравчуком.

22.11.2018

День Гідності і Свободи: Україна – країна нескорених

21 листопада український народ відзначає День Гідності і Свободи. У цей день українці вшановують пам'ять загиблих під час Революції Гідності, моляться за них, приносять квіти та лампадки до пам’ятних місць, організовують вечори-реквієми  та виставки. Адже ми не можемо забути, якою ціною здобувалася наша свобода.

20.11.2018

Навчитися бути Громадянином

Виховання ліцеїста, що прагне до самореалізації (особистісна зрілість), громадянина України – патріота, національно-свідомої особистості (духовна зрілість), конкурентоспроможної, успішної, соціально зрілої особистості (громадянська зрілість), та системна реалізація Концепції національно-патріотичного виховання «Громадянин України ІІІ тисячоліття» (автори Г.С. Сазоненко,  В.В. Стрілько) – це ті питання, які піднімалися на педагогічній раді «Навчитися бути Громадянином (реалізація Концепції національно-патріотичного виховання «Громадянин України ІІІ тисячоліття»)» 19 листопада 2018 року.