НОВИНИ
01.03.2024

Петро Петрович Кононеко

Складні, трагічні дні переживає Україна...
За обрії небесні відійшов великий Друг і Фундатор УГЛ КНУ імені Тараса Шевченка П.П.Кононенко...

29.02.2024

Всесвітній день цивільної оборони

1 березня щорічно відзначається Всесвітній день цивільної оборони. Саме в цей день набрав чинності статут Міжнародної організації цивільної оборони, який ухвалили 18 держав.

21.02.2024

Степан Ількович Хмара

Не стало Степана Ільковича Хмари - унікальної Особистості, державника й патріота України.
Так гірко усвідомлювати, що у вирій відлітають ті, які тримали стільки літ оборону України...
Ліцейна родина щиро співчуває пані Роксолані й синові Тарасу з приводу смерті дорогої Людини - незламного борця за Українську Державу.
Низький уклін Вам, Степане Ільковичу, за незабутні уроки мужності й добра в ліцейному товаристві. Дякуємо щиро за незламність і крицевість у відстоюванні Правди й Справедливості!
Царство небесне Вам, Лицарю відваги й честі!
Вічна пам'ять і вдячність за жертовність і подвиг Любові!

20.02.2024

Залишаємося гідними своїх Героїв

Сьогодні ліцейна родина вшановує пам'ять Героїв Небесної Сотні. За ініціативи Батьківської Ради, підтримки вихователів та учителів наші діти взяли участь у Всесвітній тихій акції «Ангели пам'яті» на честь загиблих майданівців.

Ліцеїсти 22 групи з вихователем підготували унікальну імпрезу, присвячену вшановуванню пам'яті Героїв Небесної Сотні. Її унікальність полягає в тому, що в основі сценарію - щоденникові записи вчительки хімії, виховательки, безпосередньої учасниці Революції Гідності Васькевич Наталії Йосипівни. Спогади записані під час тих трагічних героїчних подій.

19.02.2024

Уроки мистецтва з Іриною Фартух

Сьогодні в Картинній галереї ліцею відкрилася виставка знаної львівської художниці Ірини Фартух. Це вже третя виставка мисткині в нашому закладі. У новій експозиції представлені мальовничі карпатські пейзажі, архітектура старовинних замків, натюрморти з квітами та керамікою, вулиці й затишні куточки міста Лева у нічні години та сонячну днину.