НОВИНИ
17.11.2021

Квітник серця

Василь Стус писав: «Любов – то, може, єдина справжня квітка, подарована людині Богом». Скільки справжніх квітів сьогодні прикрашають стіни Українського гуманітарного ліцею завдяки виставці робіт художника Любомира Мартинюка...

09.11.2021

XXI Радіодиктант національної єдності

У нашого колективу є чудова традиція – кожного року в День української писемності та мови ми пишемо Радіодиктант національної єдності.

Цей рік не став винятком: вчителі ліцею з дотриманням усіх карантинних вимог зібралися, щоб разом написати диктант.

29.10.2021

Організація освітнього процесу в умовах «червоного» рівня епідемічної небезпеки

З 01 листопада 2021 року до окремого рішення освітній процес здобувачів освіти 8-11-х класів організовується у дистанційному режимі.

28.10.2021

XXIV Міжнародна науково-практична конференція «Українознавство: нові виклики і перспективи в гуманітарній сфері»

26 жовтня 2021 року в Науково-дослідному інституті українознавства МОН України відбулась XXIV Міжнародна науково-практична конференція «Українознавство: нові виклики і перспективи в гуманітарній сфері». Учасниками цього наукового форуму стали 95 вчених і педагогів з України, Великої Британії, Німеччини, Італії, Нідерландів та Молдови. В ході пленарного, секційних засідань, а також круглих столів обговорювалися актуальні проблеми сучасного українознавства в сфері науки і викладання дисципліни у загальноосвітніх школах України та зарубіжжя.