НОВИНИ
02.02.2022

Зустріч із випускниками ліцею

    Шановні випускники, через погіршення епідеміологічної ситуації і переведення з 31.01.2022 р. Українського гуманітарного ліцею на дистанційний режим роботи пропонуємо перенести зустріч із випускниками ліцею на квітень.

Дату і час повідомимо пізніше.

З Любов’ю  ліцейна родина.

26.01.2022

Урочиста церемонія нагородження переможців та призерів І Всеукраїнського творчого конкурсу «Здорова планета, здорова людина ‒ спільна відповідальність, спільні зусилля: мій образ майбутнього»

25 січня 2022 року за участі Голови Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, першого заступника Міністра закордонних справ України Емінє Джапарової пройшла урочиста церемонія нагородження переможців та призерів І Всеукраїнського творчого конкурсу «Здорова планета, здорова людина ‒ спільна відповідальність, спільні зусилля: мій образ майбутнього», з нагоди відзначення 75-річчя організації. До загальноукраїнського фінального етапу конкурсу, який відбувся на базі Українського гуманітарного ліцею, вийшли найкращі учасники зі своїми творчими роботами, серед яких 36 есе, 30 малюнків та 22 відеофільми.

13.01.2022

Вшанування подвигу Героїв Крут

Виїзд ліцеїстів Українського гуманітарного ліцею Київського національного університету імені Тараса Шевченка для відзначення історичної події та вшанування подвигу Героїв Крут (12.01.2022).