НОВИНИ
22.06.2022

Україно-американський проєкт, Ч.ІІ

Після публікації есе ліцеїстів «Ukrainian teens’ voices from the middle of war: ‘You begin to appreciate what was common and boring for you» представники організації «Write the World» («Напиши світ») запропонували нам співпрацю в одному надзвичайно цікавому проекті протягом цього літа. 

До участі у проекті запрошуються ліцеїсти віком 13-18 років, які хотіли б покращити навички письма англійською мовою, обговорювати актуальні теми та поширювати правду про війну серед міжнародної спільноти.

Проект стартує 20 червня, але, всі бажаючі зможуть доєднатися і після цієї дати. Всіх, кого зацікавила участь в проекті, просимо повідомити про це Наталію Леонідівну Мадіянську, написавши на електронну пошту natam2008@gmail.com.

Учасники проекту, які напишуть 5 письмових робіт з 10 запропонованих, отримають електронні сертифікати, а також візьмуть участь у заключному віртуальному зібранні в кінці серпня.  

Не проґавте цю унікальну можливість!

13.06.2022

Україно-американський проєкт

Коли в середині березня цього року наш ліцей відновив онлайн навчання, вчителі кафедри іноземної філології звернулись до тих ліцеїстів, у кого була можливість і бажання, написати есе на тему «When the war is over» («Коли закінчиться війна»). Есе, які вчителі отримали, були дуже щирі, цікаві, та, незважаючи на важку ситуацію, оптимістичні. Здавалося несправедливим, якщо б їх прочитало тільки обмежене коло людей. Ми звернулись до професора одного з американських університетів, який погодився написати статтю про війну в Україні, цитуючи твори наших ліцеїстів. Ця стаття була опублікована зі збереженням конфіденційності ‒ без згадки назви нашого ліцею та прізвищ.

02.06.2022

Brazil to Ukraine

УКРАЇНА - БРАЗИЛІЯ

До Міжнародного дня Захисту дітей - 2022.

Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка взяв участь та відгукнувся на інтерактивний проєкт підтримки і солідарності "Листи від Матері до Матері" бразильського коледжу "ETHOS".

31.05.2022

Вступ 2022

ДО УВАГИ ВСТУПНИКІВ!

  
 Український гуманітарний ліцей КНУ імені Тараса Шевченка оголошує набір до 8-х та 9-х класів 2022-2023 навчального року.

   
Реєстрація заяв триватиме до 18 червня 2022 року в електронній формі.
   
    До заяви необхідно додати:

✓ скан/фотокопію табелю(ів) за І/ІІ семестр 2021-2022 н.р.
✓ відомості (за наявності) про перемоги в:
   - ІІ-IIІ етапах Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних дисциплін;
   - II етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук.
   
   Вступні випробування (українська мова та література, історія України, математика, англійська мова) проводитимуться онлайн у червні та (за наявності вільних місць) у серпні 2022 р.
   Для охочих та тих, хто перебуває в Києві, надається можливість пройти вступні випробування в ліцеї. 
 
   Терміни вступних випробувань будуть визначені додатково приймальною комісією та оприлюднені на сайті Ліцею не пізніше ніж за 10 днів до їх проведення (з дублюванням на вказані електронні адреси).

 
    Бажаємо успіхів, будемо раді вітати майбутніх учнів у лавах наших ліцеїстів, щиро бажаємо Перемоги над окупантами та миру Україні й Українцям!


Україна була, є і буде! 
Слава Україні! Слава Українським Героям!