Освітнє партнерство
Те що ми знаємо – обмежене, а те чого не знаємо нескінченне. 
Лаплас Пьєр Сімон

У рамках співпраці ліцею з КНУ імені Тараса Шевченка ліцеїсти 9–11 класів відвідали 21.10.2015 ННЦ «Інститут біології». Вихованці з особливим захопленням занурилися у світ сучасної біотехнології, біохімії, мікробіології, фізіології людини та тварин. Незабутнє враження на юних любителів природи справили надсучасні лабораторії, оснащені сучасними досягненнями  техніки та науки, а також спілкування з науковцями ННЦ «Інституту біології»: кандидатом біологічних наук доцентом кафедри цитології, гістології та біології розвитку Наталією В’ячеславівною Скрипник та заступником директора, кандидатом біологічних наук, доцентом Тарасом Анатолійовичем Компанцем.
 Із рефлексії ліцеїстів щодо подій місячника природничих дисциплін:

«Відвідування ліцеїстами навчально-наукового центру «Інститут біології» КНУ імені Тараса Шевченка стало надзвичайно цікавою та пізнавальною подією: сучасні дослідні лабораторії, розповідь науковців-викладачів про діяльність інституту, можливість продемонструвати свої знання та дізнатися багато нового з біології, - усе це спонукає до того, щоб повернутися сюди не тільки відвідувачами, а й студентами».

«Зустріч з кандидатом біологічних наук, доцентом і викладачем кафедри загальної і молекулярної генетики ННЦ «Інститут біології» КНУ імені Тараса Шевченка В.Ф.Безруковим 20.10.2015, безперечно, була зустріччю з одним із найкращих фахівців у галузі генетики. Цікавим був досвід Володимира Федоровича як голови журі Всеукраїнської олімпіади з екології. Окрема подяка Шеремет Тетяні Григорівні, учителю біології ліцею, за організацію такої пізнавальної зустрічі та екскурсії».

Світлини подій>>>