З 01 листопада 2021 року до окремого рішення освітній процес здобувачів освіти 8-11-х класів організовується у дистанційному режимі (
наказ Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 29.10.2021 № 166).


Шановні учні та батьки!

Уроки під час дистанційного навчання будуть проводитися згідно з розкладом навчальних занять та розпочинатимуться відповідно до затвердженого розкладу дзвінків.

Учителі самостійно визначають режим проведення навчальних занять: синхронний або асинхронний.

Звертаємо вашу увагу на те, що не менше 30% навчального часу,  передбаченого освітньою програмою ліцею, організовується у синхронному режимі – онлайн (решта занять в асинхронному режимі).

Усі навчальні матеріали, завдання до уроків, посилання на відеоуроки, інструкції щодо формату проведення уроку, завдання для самостійної роботи та терміни їх виконання будуть надаватися вчителями на платформі .

Розклад уроків із зазначенням онлайн та офлайн-уроків для учнів буде знаходитися на сайті ліцею.

У разі виникнення запитань, у першу чергу, ви можете звернутися до вашого вихователя - порадника та помічника,  а також до адміністрації ліцею, вчителів, зокрема через електронну пошту, розміщену на сайті ліцею та у Facebook.

Дорогі ліцеїсти! Пам’ятайте, що період дистанційного навчання – це не канікули, тому виконуйте завдання щодня і не відкладайте їх на потім.