Новорічна феєрія

З наближенням новорічних свят атмосфера радості й очікування несподіваного дива панувала  в ліцеї. Казкова музика, святковий декор, красуня  ялинка — все це  створювало  ауру  магічної чарівності. Перше, що здивувало, — дефіле «Карнавальні фантазії». Фантастичне перевтілення ліцеїстів у відомих персонажів. Кого ми тут тільки не бачили: Айвенго і Ровена, герої роману Вальтера Скотта «Айвенго»; Джокер  та Харлі Квін із відомого сучасного фільму; Попелюшка та Принц з однойменної казки Шарля Перро. Незабутні емоції та почуття…

Але найцікавіше на ліцеїстів чекало вже після уроків. Завершальний акорд  свята — гала-концерт «Новорічна феєрія», до якого долучилися всі: учні, батьки та випускники ліцею. Кожен мав можливість продемонструвати  свої таланти, саме тому різноманітність номерів вражала: тріо Одинокових (мама та двоє доньок) подарувало яскраву новорічну пісню. Мабуть, не залишилося у залі жодного байдужого після привітання справжньої української родини Рожкових:  гра на фортепіано вразила  всіх чуттєвістю. А вальс від ліцеїстів, випускників та керівника хореографічної студії Катерини Миронюк  здивував елегантністю та вишуканістю класики танцю. Які ж новорічні свята без колядок та щедрівок? Веселі дівчата та парубки 8-Б виконали колядку «Старий рік минає».

І на завершення свята прозвучав український романс у виконанні лауреата пісенних конкурсів в Монреалі і Тороно (Канада) Олесі Шевченко, мами ліцеїста Романа Шевченка.

Протягом концерту лунали щирі та казкові побажання від директора ліцею  Галини Стефанівни Сазоненко, батьків та дітей.

Святковий  зимовий  вечір, наповнений радістю й сюрпризами, є ще одним доказом того, як дружно святкує ліцейна родина.

Катерина Капій та Анна Одинокова,
ліцеїстки  24 юридичної групи