Тиждень цікавих зустрічей: міжнародний вимір (оновлено)

8 грудня ліцей вітав у своїх стінах професора Гердер інституту Лейпцизького університету (Німеччина) Клауса Айтмайера та професора, завідувача кафедри германської філології Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка Р.Є. Пилипенка Гості після пізнавальної екскурсії та розмови з директором ліцею Г.С. Сазоненко відвідали урок німецької мови у 8 класі (учитель С.І. Струк) та відмітили належний рівень викладання німецької мови як другої іноземної в Українському гуманітарному ліцеї.

10 грудня філологічна 21 група зустрічалася з відомою американською письменницею,  журналісткою та режисером Андреа Халупою, яка у рамках проекту «Київ-Торонто «Orwell and the refugees: The Untold Story of Animal Farm» презентувала свій проект та однойменну книгу.
Розмова велася про історію її родини, життєвий шлях, журналістську діяльність,  політику та  життєві позиці. Ліцейна родина вдячна пані Андреа за  особливу увагу до подій української історії,  за щирі та відверті відповіді.

 З нагоди Дня захисту прав людини 10 грудня відбулося засідання клубу ЮНЕСКО. Представники 8-9-х класів зустрілися з командою громадської організації «Ліберально-демократична ліга України» (голова – випускниця ліцею Сегін Софія) та взяли участь у пілотному проекті організації «Ліберальна просвіта». 
Переглянути світлини>>>

А.О. Скорофатова, заступник директора з науково-методичної роботи