15 жовтня 2019 року я (Максим Мойсеєв) та Артем Пушенко мали чудову нагоду та, водночас, і велику честь бути присутніми на зустрічі з Олегом Сенцовим у Будинку кіно.
   Зустріч була приурочена  презентації книги Сенцова, що має назву «Маркетер». Як зазначає безпосередньо автор, цей твір був написаний у роки ув’язнення, тобто з 2014 по 2019 рік. Зрозуміло, що перебування у неволі додало свою лепту в написання «Маркетера». Проте, незважаючи на це, сама книга є досить цікавою та захопливою, припаде до душі молоді, адже в ній розповідається про студентські роки молодого героя, його цікаві історії з життя в цей час, випробування, успіхи та невдачі, злети й падіння. Важливим є той факт, що прообразом головного героя є сам автор — Олег Сенцов, тому читачеві буде цікаво ознайомитися і змоделювати молодість українського улюбленця.
   Окрім того, читачі та гості події  могли спокійно поспілкуватися з Олегом на різні теми: починаючи від болючих тем про ув’язнення, табори, війну з агресором, закінчуючи цікавими: про молодість, майбутнє України, молоді.
   Спектр питань був досить великим, тому це надало зустрічі особливу атмосферу, яка надовго закарбувалася в моїй пам’яті та пам’яті інших присутніх.
Шановні ліцеїсти, беріть участь у таких подіях, вдосконалюйтеся та  розвивайтеся, адже це піде на користь вам, людям, що вас оточують і, звісно, нашій країні.
   Не забувайте про таких людей як Олег Сенцов! Вони — наше теперішнє, вони — герої, вони — люди з честю та гідністю, що відстоюють, захищають, прославляють нашу країну.
   Ми теж наше теперішнє, яке переросте в майбутнє. Важливо саме зараз зруйнувати парадигму, що колись, за кілька десятків років, ми станемо майбутнім. Ні. Тому розвиваймося і змінюймо нашу країну вже зараз.
 
Максим Мойсеєв,
студент юридичного факультету КНУ імені  Тараса Шевченка,
випускник ліцею