Коронавірус: виклики сьогодення

    09.09.2020  для батьківської громади та ліцеїстів відбувся онлайн-діалог   «Коронавірус: виклики сьогодення» за участі  Ляшка Віктора Кириловича — заступника міністра охорони здоров'я,  головного  державного  санітарного  лікаря України,  члена Батьківської ради ліцею.  
    Віктор Ляшко закцентував увагу присутніх  на  відповідальності кожного за  збереження   власного здоров’я, свідомому ставленні до здоров’я  інших. Також наголосив,  що спільними зусиллями ми  можемо  не допустити масового поширення інфекційної хвороби COVID-19 на території держави. Толерантність та підтримка одне одного, дітей, і тих, хто знаходиться на самоізоляції —  це також шлях до подолання пандемії. Нормою життя у цей період для кожного має стати постійне   використання засобів індивідуального захисту.
   Ляшко В.К. відповів на запитання учасників діалогу та підкреслив, що обмеження мобільності та контактів, а також самоізоляція – це дієві профілактичні заходи, які допоможуть зберегти  власне життя та здоров’я і підтримають систему охорони здоров'я.
   Онлайн-діалог  пройшов інформативно та конструктивно. Ліцейна родина вдячна  Вікторові Кириловичу  та організаторам за можливість отримати відповіді на такі важливі запитання.