Голос ліцею 2020


 Неймовірне напруження, хвилювання, старання, посмішки, радість, сльози, поразки, розчарування, перемоги і головне - таланти. Кожен учасник, організатор,  член журі, глядач і ведучий віддали частинку себе цій події.
 
   Колись великий римський оратор Марк Туллій Цицерон сказав: «Найбільша перемога - перемога над самим собою». Скільки століть уже минуло, а цей афоризм залишається актуальним і досі. На Голосі ліцею кожен із учасників переборов себе, показав свій талант та не дав глядацькій залі засумувати.
 
Усі ми вдячні конкурсантам за те, що вони не побоялися взяти ініціативу у свої руки, запалили сцену та подарували глядачам незабутні емоції.
 
   І який же конкурс без переможців? Цього року найвищою винагородою було звання Кришталевого голосу ліцею. Його отримала яскрава Олександра Клименко. Золотим голосом стала тендітна Корнет Єлизавета, а почесний Срібним - зворушлива Вероніка Камінська. Приз глядацьких симпатій завоював наш романтичний хлопець-Юстин Нагірняк!
 
   Впевнені, кожного попереду чекає ще неймовірна кількість перемог!
 
   Також хочеться висловити окрему подяку усім організаторам «Голосу ліцею 2020», а саме: Чередниченко Дар‘ї, Коломійчуку Артемію, Вах Оксані, Ткачуку Єгору, Славській Ісані, Волковій Евеліні та багатьом іншим!
 
   Особлива подяка Дарині  Кирилко, талановитій випускниці, координатору з комунікацій та партнерства в Інституті міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка, учаснику  «Голосу країни» і голові  журі  «Голосу ліцею».

Дякуємо кожному за увагу! 
До нових зустрічей та тріумфів!