Економічний лекторій

42 години практичних занять з економіки за 4 інтенсивні дні від провідних українських та зарубіжних експертів сучасності – такий формат весняного лекторію Вільної школи економіки відвідали учні профільної економічної групи Назар Гринюк та Гліб Русс разом із учителем економіки Н.В.Майбогіною 21-24 квітня. Серед спікерів були екс-заступник Генерального прокурора України Д.Сакварелідзе, голова Українського клубу аграрного бізнесу А.Лісітса, заступник Національного банку України В.Рашкован, викладачі Києво-Могилянської бізнес-школи та Шеффілдського університету, провідні експерти в галузях енергетики, нафтогазового бізнесу, реформатори комітетів Верховної Ради України, банкіри, видатні підприємці. Програма лекторію складалась із 28 лекцій та майстер-класів, присвячених оцінюванню макроекономічних процесів, історії світових економічних криз, економічним та фінансовим перетворенням.

Н.В.Майбогіна, к.е.н, учитель економіки: «Викладання економіки в нашому ліцеї – це професійний виклик, адже усвідомлюєш свою відповідальність перед учнями, яким жити в майбутньому. Дати адекватні практичні знання про економічні локальні та світові процеси, які знаходяться в безперервному  розвитку, вимагає постійного зростання мене як професіонала та успішної особистості. Тому відвідування таких лекторіїв – це вимога часу».

«Змістовні цікаві лекції, дуже надихнуло продовжувати пізнавати економіку для того, щоб розуміти економічні й політичні процеси, які відбуваються в нашій країні та у світі. Був приємно вражений рівнем спікерів – це були й політики, і представники міністерств, експерти дослідницьких інститутів національного рівня, викладачі бізнес-шкіл, зокрема й з Великобританії. Щиро раджу своїм одногрупникам брати участь у таких навчальних проектах».

Гринюк Назар, 23 гр.

«Мене особливо зацікавили лекції з інновацій в економіці, функціонування фондового ринку, зміни парадигм економічного мислення. Незважаючи на те, що лекції були розраховані на дорослу аудиторію, більшість інформації була зрозуміла, а решта надихнула на подальше вивчення економіки. Був задоволений розмаїттям тем – від функціонування макропроцесів фінансового сектору до огляду досягнень агропромислового комплексу та енергетики. Дуже вдячний нашому вчителю економіки, Надії Валеріївні, за пропозицію відвідати цей лекторій». 

Русс Гліб, 23 гр.
Світлини>>>