Добрі справи – благородство душі
   День святого Миколая – це  день, коли всі: і дорослі, і малі – вірять у диво. Це свято зігріває серце, дарує надію.
  Традиційно в нашому ліцеї до Дня Святого Миколая за ініціативи директора ліцею Галини Стефанівни Сазоненко відбувся різдвяний благодійний ярмарок.
  Оригінальні сувеніри та новорічні яскраві іграшки ручної роботи, солодощі, чудернацькі екібани – справжнє дійство. Кожен із дітей, вчителів, батьків, купуючи ексклюзивний товар, долучився до доброї справи – благочинності.
  7 500 тисяч гривень члени Учнівського парламенту та ліцеїсти 11 групи передали Сашку Козулі (11 років, м. Ковель), який потребує трансплантації нирки та перебуває на лікуванні у відділенні хронічних інтоксикацій Національної лікарні «ОХМАДИТ». Також ліцейна родина подарувала «миколайчики» (м’ячі та конструктори «Лего» для дев’яноста семи дітей-сиріт Сновської загальноосвітньої школи-інтернату Чернігівської області).
  Традиційно ліцейна родина привітала зі святом і вихованців дошкільного закладу №591 (садок для дітей із вадами опорно-рухового апарату). Сто сімнадцять малюків отримали різдвяні подарунки та переглянули виставу, яку підготували ліцеїсти 8-Б класу. 
Учителі ліцею, діти, виявивши небайдужість, передали 100 книжок для бійців АТО у військовий шпиталь м. Ірпеня (координатор 12 група).
  У нашому закладі теж є діти, які потребують тепла, чуйності, уваги. Шість ліцеїстів отримали солодкі подарунки та соціальні стипендії від Благодійних фондів «Соборність»  (Леся Брацюнь), «Допомога онкохворим дітям» (Валентина Маркевич), Піклувальної ради (іменна стипендія Андрія Страннікова, випускника ліцею).