День відкритих дверей – 2017

25 лютого 2017 року в Українському гуманітарному ліцеї відбувся День відкритих дверей «Знайомтеся – УГЛ!».  Близько 150 гостей мали нагоду відвідати майстер-класи та уроки від наших учителів, пройти екскурсійні тури з учнівським парламентом «Ліцей мистецький», «Ліцей український», «Ліцею – 25», поспілкуватися із педагогами, ліцеїстами, представниками адміністрації. Приємно було бачити серед відвідувачів наших випускників, які привели на знайомство з ліцеєм своїх дітей – майбутніх абітурієнтів.

Найбільшу зацікавленість у наших гостей викликали уроки правознавства, історії, англійської мови, практикуми з фізики, біології, майстер-класи з економіки, мистецтвознавства, математики, риторики. Творчі таланти можна було продемонструвати на міні-заняттях літературної, театральної та хорової студій, спортивних секцій.

Для наших майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, які не змогли потрапити у цей день до ліцею, будуть проводитися консультації та міні-екскурсії кожну другу та четверту суботи у березні й квітні 2017 року з 10 до 11 за попереднім записом (тел. (044)-253-07-89).